FREE SHIPPING IN NL | €24,95 SHIPPING IN EU | RECEIVE A TAX REFUND FOR ORDERS OUTSIDE EU (ORDER VALUE ABOVE €150)

Advies bij Gifts

 Chique wit houten juwelen doosje bekleed met wit nappa leer, uniek diamant certificaat, visitekaartje met overzichtsschema, luxe duurzaam draagtasje en poetsdoekje

 

Wil je een prachtig kado geven, maar zit je met je handen in het haar? Laat ons je helpen om een keuze te maken!

Tip: Maak een keuze in het menu. Gebruik daarna de filter knoppen, om gerichter te zoeken

 

Probeer eerst je opties te beperken, met de volgende keuzes:

De eenvoudigste manier is natuurlijk om te bekijken welke kleur hij of zij het meest draagt. Zie je dat de persoon die je wilt verwennen graag combineert? Dan is het waarschijnlijk handig om een sieraad te kopen dat makkelijk naast een ander sieraad combineert, voor welke kleur je ook kiest. Denk bijvoorbeeld aan een ring met een gladde zijrand, of juist een solitair ring die makkelijker naast een gladde ring geplaatst kan worden. Roségoud wordt over het algemeen gekozen voor een hippere look. 

  • Verfijnd ontwerp of liever iets met meer body?

Een fijne bouw vraagt om verfijnde sieraden. Bij fijne handen en vingers staan ontwerpen met een smallere ringscheen over het algemeen beter. Voor stevigere handen en vingers geldt het tegenovergestelde. Lange vingers? Uiteraard een prachtige ondergrond om te stacken (meerdere ringen aan één vinger stapelen), verder geldt: een ring met een brede scheen 'verkort', en een smalle ring 'verlengt'.

  • Klassiek of modern

Is de ontvanger bescheiden, rustig of kleedt hij of zij zich liever niet te uitbundig? Dan zal een klassieke ring waarschijnlijk meer gewaardeerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een rijring of een solitair ring. Bij de solitair ring draait alles om de diamant. Houdt er rekening mee dat hoe smaller de ring scheen is, des te meer de diamant uitkomt. Draagt hij of zij nog meer ringen, of komt er in de toekomst een ring bij? Dan speel je met een rijring op safe.

Bruist de ontvanger van energie, goede ideeën en is hij of zij altijd in voor een nieuw avontuur? Dan zullen de uitbundigere modellen ook beter bij ze passen. Probeer altijd een overeenkomst te vinden tussen het karakter van de persoon, en de uitstraling van het sieraad.

  • Kies je budget

Niet geheel onbelangrijk, je budget! Hoeveel wil je uitgeven? Maak gebruik van de 'FILTER OP' knop op de producten pagina, en selecteer €150 - €500, €500 - €1000 of +€1000. Je kunt met de 'SORTEER OP' knop eventueel de prijs van laag naar hoog sorteren.

  •  Liever een hoger segment?

Kom dan langs in onze winkel aan het Muntplein1 in Amsterdam om onze grote collectie juwelen en losse diamanten te bekijken. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!

WAT VOOR VERPAKKING?

Onze sieraden worden standaard geleverd in een ECO-friendly sieradendoosje en luxe draagtasje. Beide gemaakt van FSC®-gecertificeerd karton en lijm op waterbasis. Elk doosje bevat een fluwelen interieur en een zacht fluwelen afdekdoekje. Hierbij ontvang je meteen het speciale poetsdoekje voor goud, ons visitekaartje met het handige schema voor de kleur en kwaliteit van diamanten, en uiteraard je Unieke Diamantcertificaat.

Geef je de ring voor een speciale gelegenheid, en wil je hem bewaren in een solide ringen box, of wil je gewoon liever een luxe Giftbox met een chique uitstraling? Bekijk dan onze luxueuze wit houten ringen box met nappa interieur eens. We bieden hem je aan voor de inkoopprijs!

Heb je nog vragen? Maak dan gebruik van de blauwe 'Message Us' knop. Deze vind je rechtsonder op elke pagina. Wij proberen je dan zo snel mogelijk te helpen. En uiteraard kun je ook je vraag stellen via het contactformulier