Diamantcertificaat

Wat is een Diamantcertificaat? Op het Diamantcertificaat vind je alle informatie over je nieuwe diamant. De 4 C's staan er in beschreven, en ook het sieraad waar de diamant of diamanten in gezet zijn.

Diamantencertificaat

Bij onze sieraden krijg je ons eigen Diamantcertificaat. Wij staan dus persoonlijk in voor elke diamant die wij je leveren. Elk certificaat heeft een uniek nummer en is door een Diamantexpert goedgekeurd. Je kunt hem ook voor je verzekering gebruiken, dus bewaar hem goed!

Er bestaan ook Internationale Diamantcertificaten van onafhankelijke instituten zoals het GIA, HRD en IGI. In onze winkel aan het Muntplein hebben wij een grote collectie aan high-end juwelen & losse diamanten, waar we deze certificaten bij leveren. 

Waarom dan geen internationaal certificaat bij al onze juwelen? Wanneer wij een certificaat moeten aanvragen bij GIA, HRD of IGI zijn hier kosten aan verbonden. Bij kleinere diamanten zijn de kosten voor het certificaat doorgaans hoger dan de diamant zelf. Wil je toch liever een certificaat van bovenstaande instituten? Dan is dat natuurlijk mogelijk, maar moeten wij wel de kosten bij je in rekening brengen. Neem in dat geval contact met ons op voor meer informatie.