FREE SHIPPING IN NL | €24,95 SHIPPING IN EU | RECEIVE A TAX REFUND FOR ORDERS OUTSIDE EU (ORDER VALUE ABOVE €150)

Diamantcertificaat

Wat is een Diamantcertificaat? Op het Diamantcertificaat vind je alle informatie over je nieuwe diamant. De 4 C's staan er in beschreven, en ook het sieraad waar de diamant of diamanten in gezet zijn.

Diamantencertificaat

Bij onze sieraden krijg je ons eigen Diamantcertificaat. Wij staan dus persoonlijk in voor elke diamant die wij je leveren. Elk certificaat heeft een uniek nummer en is door een Diamantexpert goedgekeurd. Je kunt hem ook voor je verzekering gebruiken, dus bewaar hem goed!

Er bestaan ook Internationale Diamantcertificaten van onafhankelijke instituten zoals het GIA, HRD en IGI. In onze winkel aan het Muntplein hebben wij een grote collectie aan high-end juwelen & losse diamanten, waar we deze certificaten bij leveren. 

Waarom dan geen internationaal certificaat bij al onze juwelen? Wanneer wij een certificaat moeten aanvragen bij GIA, HRD of IGI zijn hier kosten aan verbonden. Bij kleinere diamanten zijn de kosten voor het certificaat doorgaans hoger dan de diamant zelf. Wil je toch liever een certificaat van bovenstaande instituten? Dan is dat natuurlijk mogelijk, maar moeten wij wel de kosten bij je in rekening brengen. Neem in dat geval contact met ons op voor meer informatie.

Conflict-vrije natuurlijke diamanten

Onze juwelen zijn allemaal bezet met natuurlijke diamanten. In tegenstelling tot Labgrown diamanten stijgen natuurlijke diamanten mee met de koersprijs.

Uiteraard worden de diamanten conflict-vrij ingekocht volgens de Kimberley Proces voorwaarden. Tijdens dit proces zijn internationale afspraken gemaakt om te kunnen werken met conflict vrije diamanten.   
Zo zijn de diamanten die je bij ons koopt niet alleen een goede investering, maar kun je tegelijkertijd ook met een gerust gevoel van je aankoop genieten!