Juwelier in Amsterdam

Juwelier in Amsterdam

Bij onze juwelier in Amsterdam hebben we een ruime collectie aan sieraden. Ons familiebedrijf is onderdeel van Diamond Factory Koh-I-Noor en bestaat uit diamantexperts, diamantslijpers en goudsmeden. In ons aanbod vind je sieraden in moderne en klassieke designs, die ook nog eens duurzaam zijn. Met onze vier generaties aan kennis voorzien we je tevens graag van persoonlijk advies op maat.


Wil je graag meer informatie over onze Juwelier te Amsterdam?EEN MOOIE COLLECTIE AAN SIERADEN BIJ ONZE JUWELIER IN AMSTERDAM

Wanneer je langskomt bij onze juwelier in Amsterdam vind je een uitgebreide collectie aan sieraden in verschillende stijlen. Je hebt onder andere de keuze uit:

We bieden witgouden, geelgouden en roségouden sieraden aan van de beste kwaliteit die je niet alleen bij onze juwelier in Amsterdam koopt, maar ook online bestelt. We verzenden jouw bestelling gratis én verzekerd door heel Nederland.

Laat jouw sieraad op maat maken

Heb je een bepaald ontwerp voor een sieraad in gedachten die je op maat wilt laten maken? Ook dan zit je goed bij onze juwelier in Amsterdam! Bespreek jouw wensen en wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Kom langs bij Diamonds & Jewels Amsterdam of neem contact met ons op via +31(0)206261734 voor meer informatie en advies.